Az angol futball negyedik osztálya

Az angol futball negyedik osztálya

League Two, azaz az angol futball negyedosztálya

2016. október 17. - wolfbeisz

2011 óta írom - hol a népsporton, hol a reblogon - blogomat az angol futball egyik legújabbkori mostohagyerekéről, a bő fél évtized alatt a Premier League-ből önerőből a negyedosztályig zuhanni képes Blackpool FC-ről. Mindez együtt jár azzal is, hogy - a csapat folyamatos kiesései miatt - szinte évről-évre az angol futball egy-egy vadonatúj ligájával ismerkedhetek meg. Pár év Championship (azaz másodosztály) után tavaly jött egy esztendőnyi League One, vagyis a harmadosztály, idén pedig már a negyedik grádics, a League Two van soron.

Mivel a Blackpool mérkőzéseivel párhuzamosan követem nyomon a többi pályán történteket is, idővel rá kellett jönnöm, hogy mindez lassan szétfeszíti a Blackpool-blog kereteit. Ezért döntöttem úgy, hogy önálló blogot indítok a League Two idei küzdelemsorozatának, s ezentúl itt igyekszem majd a lehető legtöbbet elmondani erről a bajnokságról. A Blackpool blogja persze élni fog tovább, de ott a jövőben már kizárólag a csapatról szóló információk jelennek majd meg.

sky_bet_efl_league_two_logo.png

Indításként összeszedtem a League Two 2016/17. évi kiírása eddigi fordulóinak összefoglalóit a régi oldalról. A következő körre való visszatekintés már ezeken a hasábokon fog megjelenni.

1. forduló
2. forduló
3. forduló
4. forduló
5. forduló
6. forduló
7. forduló
8. forduló
9. forduló
10. forduló
11. forduló
12. forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://leaguetwo.blog.hu/api/trackback/id/tr4511815559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása